Anlæg af nye haver

Ny anlæg af haver


Overvejer du at anlægge ny have?

Thomsens er en anlægsgartner i Nordsjælland og har mere end 50 års erfaring med anlæg af haver, og derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at få anlagt din drømmehave.

Kontakt os på 40 60 70 80, og lad os tage en uforpligtende samtale om dine tanker, idéer og ønsker. Vi lytter og hjælper, uanset om du ønsker en vedligeholdelsesfri have, eller du drømmer om en oase af farvestrålende blomster, nuancer og dufte.

 

Thomsen’s – anlæg af have på dine præmisser

Din have er din personlige oase, hvor du kan koble af. Derfor har du helt sikkert også dine helt egne visioner for det æstetiske.

Og dem skal vi nok hjælpe dig med at gøre til virkelighed. Hos Thomsens arbejder vi nemlig ud fra en ideologi om, at hver eneste have skal være unik.

Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger inden for anlæg af haver – og altid med afsæt i dine ønsker. Vi tager udgangspunkt i dine behov og forhold, ligesom vi gerne kommer med forslag til belægningen. Derfor er du altid sikret en løsning, der lever op til dine ønsker og krav.

 

anlæg af have

Gode tips til anlæg af din have – dét skal du overveje

Netop fordi din have er dit fristed, kan du med fordel gøre dig nogle grundige overvejelser om, hvordan din nye have skal se ud og ikke mindst, hvilke krav du har til haven.

Du kan for eksempel gøre dig overvejelser om følgende.

 

Den nemme have – eller den prangende og planterige?

Er du typen, der helst bare vil slappe af i solen og ikke har den store interesse i at skulle passe og pleje plantelivet? Eller er haven først og fremmest et sted, hvor du vil udfolde dig kreativt?

Hører du til den første type, kan du for eksempel overveje at få anlagt surbundsbede, som både pynter og er nemme at holde, ligesom du med fordel kan få anlagt en fuglevenlig have. Fugle er nemlig ikke bare hyggelige og velsyngende gæster i haven. De er også med til at holde haven sund, fordi de spiser insekter og skadedyr.

Hører du til sidstnævnte kategori, er der næsten ingen grænser for, hvad din have kan indeholde af planter, træer og bede.

Men det betyder selvfølgelig ikke, at du skal gå på kompromis med det kreative og visuelle udtryk, blot fordi du ikke er den fødte havemand. Du kan også vælge en mellemvej.

Thomsens tilbyder nemlig også vedligeholdelse af haver. Dermed kan du sagtens få en flot have uden at skulle bekymre dig om hækklipning, beskæring, gødning af planter, bekæmpelse af skadedyr samt forårs- og vinterklargøring.

 

Belægning, brolægning og andre haveelementer

Selvfølgelig er planter vigtige elementer i haven. Men belægninger, mure, hegn, terrasse og andre haveelementer har også stor indflydelse på både komfort og det visuelle.

Derfor bør du også overveje, hvilke elementer du ønsker i haven. Har du for eksempel snoede stisystemer og belægninger med flotte mønstre i tankerne? Drømmer du om et idyllisk lysthus midt i haven? Eller hvad med en havedam, som giver ro og harmoni?

Som kunde hos Thomsens er der næsten ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Her bliver du nemlig mødt af både anlægsgartnere og tømrere. Vi samarbejder desuden med en række nøje udvalgte leverandører herunder tegnestuer og Willab Garden, som er Danmarks førende leverandør af drivhuse og udestuer.

 

Det betyder, at du blandt andet kan få professionel hjælp til:

Vi kan kort fortalt hjælpe dig med alt, der vedrører anlæg af have.

 

ny anlæg af have 

 

Få gavn af 45 års erfaring få gode råd og vejledning

Erfaring er vigtigt, når det kommer til anlæg af haver. Og erfaring har vi masser af hos Thomsens.

Virksomhedens historie går helt tilbage til 1968, og gennem tre generationer har vi finpudset vores faglige kunnen og effektiviseret vores arbejdsgange. Det betyder, at Thomsens i dag er en sund og stabil virksomhed, hvor du som kunde kan forvente høj kvalitet og tilfredsstillende løsninger.

Gennem vores mange opgaver har vi været ude for alle tænkelige situationer, hvilket er noget vi har lært af – hver gang. Derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at realisere netop din drømmehave.

 

Vi giver gerne gode råd og vejledning om:

Vil du vide mere om anlæg af haver?

Hvis du ønsker en samtale om anlæg af haver, er du velkommen til at ringe på telefon 40 60 70 80.

Vi tager gerne en snak om dine tanker og giver dig et realistisk prisoverslag på den optimale løsning. Vi er beliggende i Charlottenlund og udfører unikke anlæg af haver i blandt andet Storkøbenhavn, Lyngby, Gentofte og øvrige Nordsjælland.

Thomsens anlæg af haver i Charlottenlund, Gentofte, Lyngby og Lyngby-Taarbæk

Thomsens tilbyder alle former for anlæg af haver i området omkring Charlottenlund, Gentofte og Lyngby.Få et uforpligtende tilbud


Cvr: 3731 7969 | Sitemap
Top