Plantning af hæk, træer og buske

Plantning af hæk, træer og buske


Drømmer du om en idyllisk have med masser af grønt liv og en flot og fantasifuld flora? Så er du landet det helt rette sted.

Thomsens er nemlig din kvalitetsbevidste anlægsgartner i Nordsjælland. Vi holder til i Charlottenlund, men vi tilbyder rådgivning om og anlæg af haver i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn – altid med dine ønsker i centrum.

Vil du have et skræddersyet og uforpligtende tilbud på plantning af hæk, træer eller buske? Kontakt os på 40 60 70 80, og lad os tale om dine ønsker til plantelivet i din have.

Plantning af hæk stengærde

 

Plantning af hæk, træer og buske – skab liv i haven

Mange forskellige elementer bidrager til stemningen og livet i en have – fra terrasse, drivhuse og pavilloner til belægning og brolægning. Hos Thomsens finder du derfor både tømrere og anlægsgartnere, som kan bygge og anlægge alle tænkelige elementer i din have.

Planternes mangfoldighed har stor indflydelse på havens atmosfære. For hække, træer og buske er både dekorative, ligesom de giver skygge, læ for vinden og privatliv.

Hos Thomsens står vi klar til at skabe grønt liv i din have. Vi har mere end 50 års erfaring med anlægsarbejde, og derfor kan vi selvfølgelig også tilbyde professionel plantning af alle typer hæk, træer og buske.

Vi samarbejder med havearkitekterne hos Paradehuset samt andre tegnestuer, som kan bistå med unikke havedesigns. Dermed er du altid sikret en have med et udtryk, der matcher dine visioner.

 

Hvornår skal jeg plante hæk, træer og buske?

Som udgangspunkt kan du plante hæk, træer og buske det meste af året. Du bør dog undgå at plante i de varmeste og tørreste sommermåneder og i de koldeste vintermåneder, hvor frostvejr giver dine planter en ubarmhjertig velkomst i haven.

Det optimale tidspunkt for plantning af hæk, træer og buske afhænger af plantesort og type. Eksempelvis kan du plante løvfældende planter mellem november og april, mens stedsegrønne planter er bedst at plante i foråret eller i sensommeren.

Vejrforholdene har også indflydelse. Barrodsplanter som bøg har for eksempel mere udsatte rødder og plantes derfor bedst i regnvejr.

Uanset hvad du foretrækker af planteliv i haven, er du sikret en grundig dialog og rådgivning, når du kontakter Thomsens for et tilbud på plantning af hæk, træer og buske. Du behøver ikke at spekulere på, hvornår det bedst kan betale sig at plante – vi stiller vores ekspertise til rådighed.

Plantning af hæk, træer og buske

 

Planter i haven – dét skal du overveje

Valget af grønne planter afhænger af flere faktorer, både praktiske, økonomiske og æstetiske.

Nogle planter er nemme at vedligeholde og få til at gro, mens andre kræver mere pasning og pleje. Du skal derfor afgøre med dig selv, hvor mange timer du ynder at bruge i haven, inden du tager dine plantevalg. Elsker du at bruge tid på at nippe, udtynde og beskære? Eller vil du helst bare læne dig tilbage og nyde det frodige planteliv uden at skulle bruge alt for meget energi?

Selvfølgelig har prisen på plantningen også betydning. Det koster for eksempel meget mere at plante en færdighæk end en ny hæk. Sagt med andre ord skal du grave lidt dybere i pengepungen, hvis du ikke har tålmodighed til at vente 3-4 år på, at en ny hæk opnår den ønskede højde og tæthed.

Endelig har din personlige smag og ønske til det visuelle udtryk jo også noget at skulle have sagt. Nogle foretrækker en stringent have med skarpe linjer, mens andre trives bedst i en naturhave med stor diversitet i både flora og fauna.

 

 

Pris på plantning af hæk, træer og buske – få et tilbud

Skal vi hjælpe dig med at skabe din drømmehave? Kontakt os på 40 60 70 80, eller skriv til os i kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.Få et uforpligtende tilbud


Cvr: 3731 7969 | Sitemap
Top