Snerydning

Snerydning


Snerydning 

Det ser utrolig smukt ud, når din ejendoms udearealer er klædt i hvidt. Men glatte og snedækkede fortove og veje er ofte til stor gene, og kan faktisk være til fare, for de folk, der færdes i området. Når sneen først er faldet, skal der derfor gerne foretages en snerydning hurtigst muligt. Det er derfor en god ide at forberede dig på dette, så beboere, gæster og forbipasserende kan bevæge sig trygt rundt i f.eks. gården eller på fortovet. 

Hos Thomsen’s tilbyder vi at udføre en professionel og skarp snerydning i Gentofte. Vi udfører alt i glatførebekæmpelse og snerydning. Tegn en kontrakt på snerydning hos Thomsen’s, så er du garanteret hurtig hjælp, når du har brug for snerydning og saltning. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

 

Effektiv glatførebekæmpelse fra thomsens 

Effektiv snerydning og glatførebekæmpelse kræver både tid, god planlægning og de rigtige maskiner. Vi ved, at det både kan være en besværlig og dyr sag at finde de rigtige folk til at ordne din snerydning. Derfor tilbyder Thomsen’s faste aftaler, så du kan slappe af med god samvittighed. Vores glatførebekæmpelse inkluderer altid en komplet snerydning efterfulgt af skånsom saltning af alle områder, hvor der er fodgængere.

 

Omhyggelig snerydning i Gentofte

Hos Thomsen’s har vi mange års erfaring med snerydning, hvilket betyder, at du får samme høje serviceniveau hver gang. Alle vores medarbejdere er stabile og arbejder utroligt effektivt, så du ikke behøver at bekymre dig om noget, når sneen falder. Hvis du har spørgsmål til glatførebekæmpelse og snerydning, eller ønsker et uforpligtende tilbud på din sag, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 60 70 80. Du kan også udfylde vores formular herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Læs mere om vores haveservice NordsjællandFå et uforpligtende tilbud


Cvr: 3731 7969 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top