Vedligeholdelse af private haver og grønne områder

Vedligeholdelse af have


Thomsen’s kan tilbyde vedligeholdelse af private haver og grønne områder. Vi klarer det sommer og vinter. Vi planlægger udførelsen af de forskellige opgaver, der er i haven i løbet af året. Så alt bliver gjort på de rigtige tidspunkter. Kontakt os på 40 60 70 80 eller kontaktformularen, hvis vi skal hjælpe dig med at holde din have i topform. 

Vi kan blandt andet hjælpe med:

 • Gødning af planter 
 • Hækkeklipning 
 • Beskæring af buske 
 • Træfældning 
 • Beskæring af træer
 • Plantning og omplantning 
 • Forårsklargøring af bede og græsplæner 
 • Vinterklargøring og snerydning
 • Løbende vurdering af havens sundhedstilstand 
 • Bekæmpelse af skadedyr og svampeangreb 
 • Evt. rådgivning omkring forandringer 

thomsens har udført vedligeholdelse af en have, som nu fremstår flot og klar til brug

 

Vedligeholdelse af have for private og erhverv

Vi kører med faste teams, der har stor rutine i løbende vedligeholdelse af haver. Og vi har stor erfaring med at hjælpe:

 • Private 
 • Foreninger 
 • Virksomheder  
 • Offentlige myndigheder  

Vi kan med andre ord klare alle haver – store såvel som små. 

 

Flotte og velplejede hække

Det kan være et større projekt end først forventet at pleje og vedligeholde en have og dens grønne områder. Med knap tid i hverdagen er det ikke altid klipning af hække og buske, som bliver prioriteret højest. Derfor tilbyder Thomsen’s anlægsgartner i Nordsjælland at varetage al pleje og vedligeholdelse af dine hække og grønne områder, så du ikke behøver at bekymre dig om noget af dette.

 

Vi har stor erfaring med at varetage alle former for hække. Særligt bøgehækken og ligusterhækken er populære i de danske haver. Dette kan højst sandsynligt skyldes, at begge typer af hække har smukke farver året rundt samt er hurtigt voksende sammenlignet med mange andre hække. Derfor kræver de også regelmæssig pleje, for at vedligeholde deres smukke form. 

 

Udover at have stor ekspertise i vedligeholdelse af bøgehække, ligusterhække og andre populære typer af hække er vi også bevidste omkring hvilke regler, der gælder for højde af hækken. For eksempel er der ikke nogle reelle krav for maksimal højde på hækken mellem din nabos hæk og din egen, med mindre I er uenige. Hvis dette er tilfældet, gælder hegnsloven, der siger, at højden på en hæk maksimalt må være to meter. På samme måde må en hæk, som vender ud mod det offentlige, ikke være til gene. 


Dette behøver du ikke bekymre dig om, når du benytter Thomsen’s til at vedligeholde dine hække og grønne områder. Vi varetager nemlig alle områder af pleje for din hæk. Dette inkluderer både beplantning, klipning og beskæring, gødning og løbende klargøring til årstiderne.

 

Nyd din have i fulde drag og slip for det tunge arbejde


I en travl hverdag er det ikke altid vedligeholdelsen af haven, der bliver prioriteret højest. Og når den endelig bliver brugt, er det måske svært at nyde den og abstrahere fra en forsømt plæne eller busk.

At være haveejer kræver uden tvivl arbejde – og det arbejde kan vi hjælpe dig med. På den måde kan du i stedet bruge din have som et udendørs pusterum, et spiserum og et aktivitetsrum.

 

Mange års erfaring med de danske haver og grønne områder

Det er svært at sige noget generelt om, hvornår og hvordan hækken bør klippes, for har du en ligusterhæk skal det ske på én måde, og har du en bøgehæk er det en anden måde.

Thomsen's gartnere kender årets gang i haven og har helt styr på haveservice i nordsjælland. Vi ved præcis, hvornår græsset bør klippes, hækken bør studses og buskene bør beskæres.

Vi er altid opdaterede på nye metoder og redskaber. Det betyder, at vi med den store erfaring, og de rigtige redskaber kan udføre et effektivt og grundigt stykke arbejde.

thomsen's gartner er her i gang med vedligeholdelse af have

 

Havepleje om efteråret og vinteren

Selvom mange forbinder havepleje med forår og sommer, er Thomsens også klar til at hjælpe dig med haveoprydning i de koldere måneder. Om det er efteråret, hvor de faldne blade fylder, eller midt i vinterens kulde, sørger vi for, at din have er pæn og velplejet.

Hvad har du brug for hjælp til?

Du kan få hjælp til langt de fleste haverelaterede opgaver. For nogle indebærer vedligeholdelse mindre opgaver. Og for nogle må en vedligeholdelse af haven gerne være et noget mere gennemgribende projekt af haven, parken eller de grønne områder.

Det vigtigste for os er, at vi kan leve op til dine ønsker. Derfor bygger vores arbejde altid på tæt dialog med dig. Dialogen kan vi starte allerede i det, hvis det skulle være?
Hvis du skriver til os eller giver os et kald, kan vi sammen finde ud af, hvad der skal til for at få din have til at fremstå, som du ønsker det.

 

Indhent tilbud på vedligeholdelse af din have

Udfyld formularen i højre side eller hiv fat i os på telefon 40 60 70 80 eller på kontor@thomsens.dk

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at vedligeholde din have, så den står, lige som du ønsker.Få et uforpligtende tilbud


Cvr: 3731 7969 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top