Brolæggere til belægning

Lad vores brolæggere klare din belægning


Hos Thomsen er vi stolte af at kunne levere alt til haven. Derfor vi også brolæggere ansat til at orden stisystemer, terasser mm. Vores brolæggere har erfaring med alle former for brolæggerarbejde fra opgaver i byer som Charlottenlund, Gentofte, Lyngby og Lyngby-Taarbæk.

 

Kendskab til alle materialer

Som erfarne brolæggere ved vi, at valget af belægning har en afgørende betydning for den samlede oplevelse af dit hjem og have. Hos Thomsen’s udfører vores brolæggere alt inden for belægningsarbejde, med afsæt i dine ønsker. Vi arbejder med materialer som granit, beton og grus – alt afhængig af, hvad der passer bedst til dit hus og have.

 

Vores brolæggere kan det hele

Vi er heldige, at have så dygtige brolæggere ansat, der kan klare enhver opgave. Derfor kan vi altid klare de opgaver vores kunder stiller foran os.

Vores brolæggere har blandt andet arbejdet med:

  • Opsætning af kampestensmure, knækflisemure, plantestensmure, kantstensmure, brostensmure m.fl.
  • Alle typer belægning – herunder brosten, chaussesten, fliser, herregårdssten m.fl.
  • Opsætning af trapper – herunder kantsten, granitkantsten + chaussesten, trappetrinselementer m.fl.

 

Disse opgaver har vores brolæggere udført i lokalområdet omkring Charlottenlund og Gentofte. 

 

Godt håndværk i flotte mønstre

Uanset om du ønsker din belægning i granit, beton eller grus, kan vi udføre et resultat, som lever op til dine forventninger. En central del af vores arbejde er, at belægningen udføres i mønstre, der fremstår som et pænt gulv med dine særpræg. Derudover garanterer vi selvfølgelig, at den opbyggede bund er stabil.

 

Skal vores brolæggere klare din belægning?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal komme ud til en samtale hos dig. Her drøfter vi jeres ønsker og kigger på forholdene, for derefter at præsentere et forslag til jeres belægning. Vi kan kontaktes på telefon 40 60 70 80. Vi har adresse i Charlottenlund, men har også mange kunder i bl.a. København, Gentofte, Lyngby & Lyngby-Taarbæk. Vi besøger dig også gerne, hvis du bor et andet sted på Sjælland.

 

Brolæggere i Charlottenlund, Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Lyngby

Skal vores brolæggere hjælpe dig?Få et uforpligtende tilbud


Cvr: 3731 7969 | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Sitemap
Top
--------------------------------------------------->