Anlæg

Skal du have ny indkørsel?


Som erfarne brolæggere ved vi, at valget af belægning har en afgørende betydning for den samlede oplevelse af dit hjem og have. Vi, hos Thomsen’s udfører alt inden for belægningsarbejde, med afsæt i dine ønsker. Vi arbejder med materialer som granit, beton og grus – alt afhængig af, hvad der passer bedst til dit hus og have.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Opsætning af kampestensmure, knækflisemure, plantestensmure, kantstensmure, brostensmure m.fl.
  • Alle typer belægning – herunder brosten, chaussesten, fliser, herregårdssten m.fl.
  • Opsætning af trapper – herunder kantsten, granitkantsten + chaussesten, trappetrinselementer m.fl.

 

Godt håndværk i flotte mønstre

Uanset om du ønsker din belægning i granit, beton eller grus, kan vi udføre et resultat, som lever op til dine forventninger. En central del af vores arbejde er, at belægningen udføres i mønstre, der fremstår som et pænt gulv med dine særpræg. Derudover garanterer vi selvfølgelig, at den opbyggede bund er stabil.

 

Skal vi klare din belægning?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal komme ud til en samtale hos dig. Her drøfter vi jeres ønsker og kigger på forholdene, for derefter at præsentere et forslag til jeres belægning. Vi kan kontaktes på telefon 40 60 70 80. Vi har adresse i Charlottenlund, men har også mange kunder i bl.a. København. Vi besøger dig også gerne, hvis du bor et andet sted på Sjælland.Kontakt os i dag


Cvr: 3731 7969 | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top
--------------------------------------------------->