Brolæggere til belægning

Lad vores brolæggere klare din belægning


Hos Thomsen er vi stolte af at kunne levere alt til drømmehaven – uanset om det er brolægning, belægning eller plantning af hæk træer eller buske. Derfor har vi også fagudlærte brolæggere ansat til at ordne stisystemer, terrasser mm. Vores brolæggere har erfaring med alle former for brolægning og påtager sig alle opgaver i hele Nordsjælland – uanset opgavens størrelse. Vi kan med garanti derfor klare din opgave. 

En flot belægning udført af vores brolægger 

 

Erfaring med alle materialer og mønstre

Som erfarne brolæggere ved vi, at valget af belægning har en afgørende betydning for den samlede oplevelse af dit hjem og have. Hos Thomsens tager vi derfor altid afsæt i dine ønsker, og lægger i fællesskab med dig en plan for din terrasse, have eller landskab. 

Vi arbejder med alle materialer, der egner sig til anlæg af haver, som granit, beton og grus mm., og guider dig med udgangspunkt i vores faglige viden om de mange forskellige muligheder en ny belægning giver – både æstetisk og praktisk.

 

Brolæggere med erfaring – vi klarer det hele

Hos Thomsens skinner vores faglige stolthed altid igennem. Det betyder, at vi altid ved, hvordan vi skal gå til en opgave og følge den til dørs, så du efterlades med et resultat, der med garanti lever op til dine forventninger. Vores mandskab har erfaring med alle typer opgaver, og kan med garanti stå for din – uanset hvad du skal have lavet.

Vores brolæggere har blandt andet arbejdet med:

 • Opsætning af kampestensmure, knækflisemure, plantestensmure, kantstensmure, brostensmure m.fl.
 • Alle typer belægning – herunder brosten, chaussesten, fliser, herregårdssten m.fl.
 • Opsætning af trapper – herunder kantsten, granitkantsten + chaussesten, trappetrinselementer m.fl.

 Disse opgaver har vores brolæggere udført i lokalområdet omkring Charlottenlund og Gentofte. 

 Her vises en belægning, som Thomsen's brolæggere har lavet

 

Solidt håndværk i flotte mønstre

Uanset om du ønsker din belægning i granit, beton eller grus, kan vi udføre et resultat, som lever op til dine forventninger. En central del af vores arbejde er, at belægningen udføres i mønstre, der fremstår som et pænt gulv med dine særpræg. Derudover garanterer vi selvfølgelig, at den opbyggede bund er stabil.

Hos os får du rådgivning og ekspertise hele vejen rundt. Lige fra valg af det æstetiske til de noget mere praktiske valg. Vi tager dig i hånden og efterlader dig ikke før, du har et resultat, du er glad for.

 

Derfor skal du vælge Thomsens:

 • Vi har over 50 års erfaring med belægning og haveservice
 • Alle vores medarbejdere er faglært og dygtige til deres håndværk 
 • Vi tager altid afsæt i dine ønsker 
 • Vi sørger altid for en god kommunikation under forløbet
 • Vi overholder altid de aftaler vi har indgået i fællesskab med dig


…og der er selvfølgelig garanti på alt vores arbejde. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for, at det stykke arbejde vi udfører, altid er af højeste kvalitet.

brolægning med et flot resultat 

 

Fordele ved at hyre en brolægger

Det er til enhver tid mere fordelagtigt at hyre en brolægger til at udføre din opgave. Det skyldes, at du altid kan være sikker på, at du får et flot og professionelt resultat ud af arbejdet. Du går således ikke på kompromis med æstetikken.

Derudover kan en brolægger løse mange forskellige opgaver. Brolæggere kan for eksempel lave gangstier i haver, nye indkørsler eller parkeringsplads til bilen.

Du kan også vælge at bruge bede som belægning. På den måde får du større grønne områder. Uanset hvilke af disse opgaver du har brug for hjælp til, kan du overlade det til en brolægger, der vil kunne udføre det med høj kompetence.

Med en fagmand får du derudover mulighed for at få fat i materialer af god kvalitet. Det skyldes, at brolæggeren kan skelne mellem forskellige typer af sten og fliser og kvaliteten af dem. Ofte kan det derfor være en stor hjælp, at brolæggeren giver professionel rådgivning i forbindelse med valget af belægning. For på den måde er du sikret match mellem vision og virkelighed, når du skal etableret nye belægninger.

 

Opsummering af dine fordele ved en brolægger:

 • Du er garanteret et professionelt og nydeligt resultat.
 • Brolæggeren kan lave belægninger til mange forskellige formål.
 • Brolæggeren kan også brug bede som belægning – og kan indhegne have og ejendom.
 • Du er garanteret kvalitetssikret materialer.

 

Hvad koster det at hyre en brolægger?

Hos Thomsen’s vil vi typisk udregne en samlet og fast pris for dig alt efter opgavens krav og omfang. Du kan dog forvente, at prisen afhænger af brolæggerens erfaring og andre særlige forhold ved opgaven.

Hvis du hyrer en mester til udførelsen af belægningen, koster det 485 ,- i timen eksklusive moms. For en faglært er prisen 395 ,- i timen, og for en 3. års lærling er prisen 300 ,- i timen.

 

Skal vores brolæggere klare din belægning?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal komme ud til en samtale hos dig. Her drøfter vi jeres ønsker og kigger på forholdene, for derefter at præsentere et forslag til jeres belægning. Vi kan kontaktes på telefon 40 60 70 80. Vi har adresse i Charlottenlund, men har også mange kunder i bl.a. København, Gentofte, Lyngby & Lyngby-Taarbæk. Vi besøger dig også gerne, hvis du bor et andet sted på Sjælland.

 

Brolæggere i Charlottenlund, Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Lyngby

Skal vores brolæggere hjælpe dig?Få et uforpligtende tilbud


Cvr: 3731 7969 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top