Overvejelser i forbindelse med ny træterrasse

Gode overvejelser ved ny træterrasse


En ny terrasse i træ kan være en smuk tilføjelse til en have, og den kan være til stor glæde for både familie og venner, som nu har en nyt samlingspunkt. Det er dog en stor beslutning at anlægge en træterrasse, og der er derfor en række overvejelser, du bør gøre dig, hvis du drømmer om at tilføje en terrasse til din have.

I dette blogindlæg har vi samlet et par af de overvejelser, du bør gøre dig i forbindelse med anlæggelsen af en ny træterrasse. Har du behov for træterrasse inspiration eller hjælp til at planlægge og anlægge din kommende terrasse i træ, står Thomsen’s parate til at realisere din drømme terrasse!

Placering i haven

Det første du bør overveje, hvis du planlægger at anlægge en terrasse af træ i din have, er placeringen. Der er nemlig flere faktorer som spiller ind, når du skal vælge den helt rette placering til din træterrasse. Antal af soltimer og vindforhold kan have en afgørende betydning for, hvor meget tid du i sidste ende kommer til at tilbringe på terrassen.

En tommelfingerregel hedder, at en sydvendt terrasse har flest solskinstimer i løbet af dagen, en vestvendt terrasse har flest solskinstimer i løbet af aftenen, og en østvendt terrasse har mest morgensol. Du bør altså prioritere vejrforhold højt, når du overvejer placeringen af din nye træterrasse.

Størrelsen på træterrassen

Når du har besluttet dig for placeringen af terrassen, kan du begynde at udarbejde et design for den. Her kan du begynde at overveje, hvilken størrelse træterrassen skal have. Størrelsen bør i første omgang afhænge af, hvad du planlægger at benytte terrassen til. Skal der eksempelvis være plads til en grill, en spiseplads eller et loungeområde? Herudover bør du også tage højde for husets størrelse – hvis terrassen bliver for stor, kan den hurtigt virke tom og dominerende i haven.

Herefter kan du overveje hvilken form, din terrasse skal have. I Danmark er træterrasser typisk rektangulære eller kvadratiske, men hvis du drømmer om en cirkelformet terrasse eller noget helt andet, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Skal vi lægge din nye træterrasse?

Hvis du allerede nu har ideer og ønsker til hvordan din drømme terrasse i træ ser ud, er du velkommen til at gribe telefonen og give os et kald på tlf. 40 60 70 80. Hos Thomsen’s anlægsgartner tilbyder vi at hjælpe med alt fra haveservice til brolægning, og vi kan med sikkerhed hjælpe dig med at få en drømmehave. Vi har mere end 45 års erfaring i anlægsbranchen, og vi kan derfor sikre dig for, at vi kan anlægge lige præcis den træterrasse, du drømmer om i den højeste kvalitet. Med os som din samarbejdspartner er du sikker på at få kvalificeret rådgivning gennem hele projektet.

Vi har base i Nordsjælland men tilbyder haveservice i hele Storkøbenhavn og omegn. Hvis du har spørgsmål til anlæggelse af en terrasse i træ i din have, er du velkommen til at ringe til os eller udfylde vores formular herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.Kontakt os idag


 

 

 

 

 

 

Cvr: 3731 7969 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top