Haveservice

Vi står for træfældningen


Hos Thomsen’s i Charlottenlund arbejder vi inden for alle traditionelle former for beskæring af træer og buske. Vi står klar til at hjælpe dig, som har besvær med selv at skulle stå for træfældningen. Vores mange års erfaring inden for området gør os i stand til, at yde den bedst mulige service i forbindelse med træfældningen. Kombinationen af vores faglige kompetencer og det rigtige udstyr, munder ud i et resultat, du bliver tilfreds med. Desuden kan vi også hjælpe med ind- og nedskæring af hække, samt bortkørsel af haveaffaldet.

 

En opgave for professionelle

Der er mange ting der skal tages højde for, når træerne skal beskæres. Hvornår skal de beskæres? Hvor ofte bør man gøre det? Hvordan bør opgaven gribes an? Vi har den nødvendige viden og ekspertise, og sørger for, at beskæringen bliver udført lige efter bogen.

Arbejdstilsynet har nogle retningslinjer for træfældning, som blandt andet at de ansatte har en oplæring i sikkerhed og arbejdsmetoder. Vi udfører træfældningen med faglært arbejdskraft, under hensynstagende til gældende lovgivning og sikkerhed.

 

Kontakt os i dag

Vi tager os gerne af din beskæring, træfældning eller nedskæring. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 40 60 70 80, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi har beskåret mange træer for både private og erhverv i København, men rykker også gerne ud på resten af Sjælland.

 

 Kontakt os i dag


Cvr: 3731 7969 | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top
--------------------------------------------------->