Rottespærre

Opsætning af rottespærre


Undgå rotter i dit hjem med en rottespærre. Thomsen’s er autoriseret kloakmester, og vi har derfor stor erfaring og ekspertise med bekæmpelse af rotter.

Kontakt os på 40 60 70 80, hvis du ønsker rådgivning om rottebekæmpelse eller service og opsætning af rottespærre.

 

Professionel opsætning af rottespærrer

Ifølge en gammel myte er du aldrig mere end 1,6 meter fra en rotte, hvis du bor i et byområde. Selvom der ikke findes dokumentation for myten, kan vi dog ikke komme udenom, at de berygtede og foragtede gnavere findes i massevis.

Faktisk er der så mange rotter, at man plejer at sige, at intet fornuftigt menneske kan give et seriøst bud på antallet af rotter i Danmark.

En hunrotte kan nemlig føde op til 5 kuld unger om året, ligesom hvert kuld kan bestå af op til 12 unger. Og da rotter typisk er kønsmodne i en alder af blot tre måneder, går der ikke længe, før et kuld unger er klar til at avle det næste kuld. Ordsproget “yngler som rotter” er ikke opstået uden grund.

Kort fortalt skal der ikke meget hovedregning til for at regne ud, at der findes et utal af rotter. Og i Danmark var slutningen af 2019 og begyndelsen af 2020 da også præget af usædvanligt mange anmeldelser om rotter. Rotterne er med andre ord stort set umulige at komme til livs.

Men det betyder ikke, at du ikke kan gøre noget for at undgå uventede og ubehagelige besøg af rotter. For nok er det utopisk at tro, at man helt kan komme rotterne til livs. Men med en rottespærre kan du sagtens forhindre, at de kommer ind i dit hjem.

 

Opsætning af rottespærre

Undgå rotter i dit hjem med en rottespærre

 

Hvad er en rottespærre og hvordan virker den?

En rottespærre er en forholdsvist simpel teknisk anordning, som skal forhindre, at rotter får adgang til dit hjem via hovedkloakken. Rottespærren placeres i din skelbrønd, der er den yderste brønd imellem dine afløb og hovedkloakken.

Så hvordan virker en rottespærre?

Helt praktisk er rottespærren en installation med 2 klapper, der forhindrer, at rotterne får adgang. Omvendt tillader klapperne selvfølgelig, at spildevand fra toilet, håndvask og lignende frit kan løbe ud i kloaknettet.


Rottespærren ensretter dermed strømmen i kloakken, så det kun er spildevandet, der kommer hjemmefra dig, som kan passere. Derefter lukker passagen igen og gør således, at rotter ikke kan komme ind den anden vej fra.

 

Autoriseret montering af rottespærre

Kloaksystemet huser langt størstedelen af de danske rotter. Dermed er der også høj risiko for, at rotter kan få adgang til hjemmet eller arbejdspladsen via kloakken. En rottespærre kan dog i høj grad minimere denne risiko og sikre dig eller din virksomhed mod besøg af rotter.

Blandt de vigtigste grunde til, at det er en god ide at sikre sig imod rotternes besøg, er blandt andet for at forhindre:

  • Rotteskader i bygningen, der forårsager i økonomiske tab
  • At rotter bringer alvorlige sygdomme såsom Leptospirose
  • At rotter generelt får adgang til andre bygninger også.

Udover de alvorlige sundhedsmæssige farer, som kommer med rotterne, er rotterne også i sig selv en risiko for betydelige økonomisk skader. Rotteskaderne er nemlig ofte dyre at reparere. Er du ejeren af dit hus eller din virksomheds bygning, kan det derfor betale sig at sørge for en rottespærre. På den måde undgår du store udgifter på et tidspunkt, du mindst forventer det.

Hos Thomsen’s sørger vi for, at du ikke kommer i denne uheldige situation. Vi holder til i Charlottenlund og tilbyder montering af rottespærrer i hele Nordsjælland.

 

Rottespærre - skræddersyede løsninger

For at tilbyde en komplet service når det kommer til rottesikring gennem rottespærrer tilbyder vi en omfattende service, der ikke kun er begrænset til:

  • Rottespærre til brønd
  • Rottespærre til toilettet
  • Rottespærre til nedløbsrør
  • Rottespærre til faldstammen
  • Rottespærre til kloakken
  • Og meget mere

At vurdere hvorvidt det er nødvendigt med en rottespærre eller hvordan du nemmest får installeret en rottespærre i enten faldstammen eller kloakken, er en svær opgave og derfor står vi klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger til dit hjem. Tag endelig kontakt og så tager vi en uforpligtende samtale, hvor vi gennemgår dine muligheder.

 

Vedligehold og service af din rottespærre

En velfungerende rottespærre er nøglen til at holde rotter væk fra dit hjem. Hos Thomsen's anbefaler vi regelmæssig service og vedligehold af din rottespærre for at sikre, at den altid er i topstand. Vi foreslår en årlig inspektion samt vedligeholdelse, hvilket kan inkludere rensning og justering af spærren for at forebygge blokeringer, der kan skyldes materialer som papir, der skylles ud i toilettet, men også mange andre ting der havner i kloakken.

 

Regelmæssig vedligeholdelse sikrer, at din rottespærre fungerer optimalt og forhindrer rotter effektivt i at trænge ind i dit hjem. Vi står klar til at tilbyde et grundigt tjek af din rottespærre, så du kan have ro i sindet. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores servicepakker, og vores mål er at tilbyde dig en bekymringsfri løsning, der sikrer dit hjem mod rotter.

 

Uforpligtende tilbud på rottespærre montering og servicepriser 

Få et uforpligtende tilbud på service eller opsætning af rottespærre
Skal vi hjælpe dig med at holde rotterne ude af dit hjem?

Så kontakt os på 40 60 70 80 allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud, der passer til lige netop dine behov. Thomsen’s har hovedkontor i Charlottenlund, men vi tilbyder professionelt og autoriseret kloakarbejde for kunder i hele Nordsjælland.

 

FAQ (Ofte stillede spørgsmål)

Må man selv montere rottespærre?

Det kræver både autorisation som kloakmester og en uddannelse som rottespærremontør at stå for opsætning af rottespærre. Du må derfor ikke selv montere en rottespærre.

Du kan til gengæld roligt lade Thomsen’s montere din rottespærre. Vi har den nødvendige autorisation og uddannelse, ligesom vi som medlem af Byg Garanti kan give dig garanti for veludført arbejde. Dermed behøver du hverken at frygte for rotter eller halvfærdige løsninger, når du overlader dit kloakarbejde til os.

Vi tilbyder alt fra rådgivning om rottebekæmpelse til opsætning af rottespærre. Ikke mindst tilbyder vi fordelagtige serviceaftaler, der sikrer, at din rottespærre virker i mange år.

 

Hvad koster en rottespærre?

Prisen på en rottespærre varierer afhængigt af typen og installationsomkostningerne. Hos Thomsen's tilbyder vi konkurrencedygtige priser og skræddersyede løsninger, som passer til dit hjem og budget. Kontakt os og så finder vi i fællesskab et uforpligtende tilbud 

 

Er en rottespærre lovpligtig?

I Danmark er det ikke lovpligtigt at have en rottespærre installeret, men det anbefales stærkt for at beskytte mod skadedyr. En rottespærre er en effektiv måde at sikre, at dit hjem forbliver frit for rotter, hvilket kan spare dig for store udgifter og besvær i fremtiden. Få et uforpligtende tilbud


 

 

 

 

 

Cvr: 3731 7969 | Sitemap
Top