Drivhuse og pavilloner

Drivhuse og pavilloner


Med et drivhus eller en pavillon kan du skabe et nyt fortryllende rum i din have. Det er oplagt til at dyrke blomster, grøntsager og fællesskab. Drivhuse er populære som aldrig før. Vi forstår godt hvorfor. Der er nemlig rum for både hyggen og praktikken.

Hos Thomsen samarbejder vi med Willab Garden, som er landets førende leverandør af drivhuse og udestuer i en kvalitet, der taler for sig selv. Vi hjælper derfor med belægningsarbejdet og monteringen. Og vi vil hellere end gerne sparre om, hvordan du skaber et ideelt overdækket rum, der passer til dine behov og din have.

Thomsen's monterer drivhuse

Drivhuse – til grønne fingre og gode timer

Drivhuse af ordentlig kvalitet kan du nyde året rundt - uanset regn, sne eller frost. Når du har fundet drivhuset, der passer præcis til dine behov og din have, vil du hurtigt mærke glæden ved at dyrke dine egne grøntsager, frugter eller spændende planter. Men ikke nok med det. Du får skabt et nyt rum med læ, lys og luft. Mange drivhuse bliver i dag brugt til lidt af hvert – alt fra beplantning til boglæsning og indtagelse af bagværk.


Drivhuse er nemlig for alle – både dig, der nørder tomatplanter og solsikker og dig, der bare gerne vil sætte tankerne fri og flyde hen i ro og mag.

 

Vi er din drivhusmontør – vi sætter det op og sikrer et solidt fundament

Thomsen’s har et tæt samarbejde med Willab Garden, som er landets førende leverandør af drivhuse og udestuer af højeste kvalitet.

Du køber dit drivhus eller udestue gennem Willab Garden, og herefter står vi for at klargøre og montere.

Som uafhængig autoriseret montør for Willab Garden står vi for:

  • fundamentet
  • belægningsarbejdet
  • monteringen

Vi har samlet et galleri nederst på siden, hvor du kan finde inspiration til dit projekt. Vi vil naturligvis rigtig gerne komme ud og fortælle om de muligheder, der er for at udvide dit hjem med en pavillon eller drivhus. Og glem ikke, at vi har mange års erfaring indenfor haveområdet, og er derfor eksperter i at sætte os ind i dine behov og ønsker og derefter rådgive dig i, hvordan du får endnu mere glæde af din have.

 

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om dine ønsker

Du står måske foran en større beslutning og investering i din have. Så kan det være rart med en uforpligtende snak med eksperter indenfor haveområdet. Udfyld formularen i højre side eller hiv fat i os på telefon 40 60 70 80 eller på kontor@thomsens.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at hjælpe til med dit drivhusprojekt.Galleri Drivhuse og Pavilloner

Få et uforpligtende tilbud


 

 


 

Cvr: 3731 7969 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top