Drivhuse og pavilloner

Drivhuse og pavilloner


Med et drivhus eller en pavillon kan du skabe et nyt fortryllende rum i din have. Det er oplagt til at dyrke blomster, grøntsager og fællesskab. Drivhuse er populære som aldrig før. Vi forstår godt hvorfor. Der er nemlig rum for både hyggen og praktikken.

Hos Thomsen samarbejder vi med Willab Garden, som er landets førende leverandør af drivhuse og udestuer i en kvalitet, der taler for sig selv. Vi hjælper derfor med belægningsarbejdet og monteringen. Og vi vil hellere end gerne sparre om, hvordan du skaber et ideelt overdækket rum, der passer til dine behov og din have.

Thomsen's monterer drivhuse

Drivhuse – til grønne fingre og gode timer

Drivhuse af ordentlig kvalitet kan du nyde året rundt - uanset regn, sne eller frost. Når du har fundet drivhuset, der passer præcis til dine behov og din have, vil du hurtigt mærke glæden ved at dyrke dine egne grøntsager, frugter eller spændende planter. Men ikke nok med det. Du får skabt et nyt rum med læ, lys og luft. Mange drivhuse bliver i dag brugt til lidt af hvert – alt fra beplantning til boglæsning og indtagelse af bagværk.


Drivhuse er nemlig for alle – både dig, der nørder tomatplanter og solsikker og dig, der bare gerne vil sætte tankerne fri og flyde hen i ro og mag.

 

Drivhus i glas 

Der er altså mange muligheder for at udnytte dit nye drivhus’ potentiale. Hos Thomsen’s Anlægsgartner er vi særligt begejstret for både de mange muligheder for benyttelse, som et drivhus i glas tilbyder, men også deres elegante og eksklusive designs, som kan skabe en helt unik stemning i din have. Trods et drivhus i glas er en tidløs tilføjelse til enhver have, findes de både i mini drivhus, klassiske, moderne og mere minimalistiske drivhus designs. På den måde har du mulighed for at finde det drivhus, der passer til lige præcis din have. 

Ens for alle vores designs er dog det store potentiale for at skabe et enestående uderum. Det er ikke blot drivhuse vi sætter op – det er rum, som vi bruger hver dag. Du har selvfølgelig mulighed for at dyrke tomater i drivhuset sammen med en række andre lækre grøntsager og eksotiske frugter. Herudover er der mulighed for at indrette drivhuset med loungemøbler eller et cafésæt, for at skabe en lille oase, som indbyder til hygge og samvær. 

På den måde kan du forlænge udesæsonen med et skønt uderum, som er mere end et væksthus for grøntsager og planter. Slip din grønne fingre og kreativitet løs, og omring dig med den friske luft på selv de køligere dage. Thomsen’s er din lokale tømrer, som er eksperter i opsættelse af alt fra drivhuse til skur eller carporte.

 

Vi er din drivhusmontør – vi sætter det op og sikrer et solidt fundament

Thomsen’s har et tæt samarbejde med Willab Garden, som er landets førende leverandør af drivhuse og udestuer af højeste kvalitet.

Du køber dit drivhus eller udestue gennem Willab Garden, og herefter står vi for at klargøre og montere.

Som uafhængig autoriseret montør for Willab Garden står vi for:

  • fundamentet
  • belægningsarbejdet
  • monteringen

Vi har samlet et galleri nederst på siden, hvor du kan finde inspiration til dit projekt. Vi vil naturligvis rigtig gerne komme ud og fortælle om de muligheder, der er for at udvide dit hjem med en pavillon eller drivhus. Og glem ikke, at vi har mange års erfaring indenfor haveområdet, og er derfor eksperter i at sætte os ind i dine behov og ønsker og derefter rådgive dig i, hvordan du får endnu mere glæde af din have.

 

Pavillon til haven

Havens skønne natur har et stort potentiale, og det er ærgerligt udelukkende at udnytte det, når solen står højest. En pavillon i haven er en fantastisk mulighed for at benytte dit udendørs område, både når skyerne trænger på, og når det bliver for varmt – du kan kort sagt nyde den hele året rundt!

Udover at være praktisk kan en pavillon bidrage til at skabe en smuk og æstetisk oase i din have. Alt efter hvilket design, der passer din smag, har du mulighed for at få det perfekte afstressnings sted og samles rum for venner og familie. Hos Thomsen’s anlægsgartner udfører vi pavilloner i mange forskellige designs og størrelser. Vi laver opsætter både de klassiske 3x3 pavillon størrelser og specialstørrelser, som vi kan tilpasse efter dit behov.


Det er essentielt at finde en pavillon med et design, som passer ind i din haves stemning. Særligt pavilloner i træ tilføjer en helt speciel charme.Træet falder naturligt ind i omgivelserne og skaber på den måde en autentisk rød tråd mellem alle havens hjørner. Ønsker du lidt mere farve i din have, har du mulighed for at få den malet i en stil, der passer til stemningen i din have. 

Med en pavillon i haven har du mulighed for at indrette et fast område med havemøblerne, som ikke kan tåle vinterens hårde vejr. På den måde behøver du ikke tage dem ind, når vejret skifter. Der findes altså mange praktiske og æstetiske goder ved en pavillon til haven.

Se også hvordan vi kan hjælpe dig med vores haveservice i Nordsjælland.

 

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om dine ønsker

Du står måske foran en større beslutning og investering i din have. Så kan det være rart med en uforpligtende snak med eksperter indenfor haveområdet. Udfyld formularen i højre side eller hiv fat i os på telefon 40 60 70 80 eller på kontor@thomsens.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at hjælpe til med dit drivhus- eller pavillonprojekt.



Galleri Drivhuse og Pavilloner

Få et uforpligtende tilbud


 

 


 

Cvr: 3731 7969 | Sitemap
Top