Hegn

Opsætning af hegn


Hegn er en god løsning som enten afgrænsning eller foranstaltning. Der er dog et utal af muligheder for at indhegne din have.

Skal det for eksempel være et raftehegn eller et bræddehegn? Skal det måske holde dyr og børn inde? Skal det give læ for vinden? Hvad end du har i tankerne, kan vi sørge for, at det passer bedst muligt til dit hus og omgivelserne omkring det – vores tømrere har nemlig kun dine ønsker i centrum. I galleriet nederst på siden kan du finde inspiration til dit hegn. Er der ikke nok at hente her, kommer vi også gerne ud og fortæller om de muligheder, der er hos dig i din have.

Nogle af dine muligheder for hegn hos Thomsen’s:

  • Træhegn
  • Systemhegn
  • Trådhegn
  • Espalierhegn
  • Læhegn
  • Stakit
  • Plankeværk

Thomsen's tømrer bygger hegn i Nordsjælland

Opsætning af hegn

Hos Thomsen’s går vi meget op i kundekontakten, og derfor har vi også en åben dialog med vores kunder både før, under og efter et projekt. Det sikrer nemlig, at vores arbejde som opsætning af hegn bliver, som du gerne vil have det.

Det er derfor også en fordel, at vi er en anlægsgartner, for så kender vi til de omkringliggende detaljer ved opsætning af hegn. Hvor og hvordan står det godt og stabilt? Hvilken type vil passe til resten af havens udseende? Og hvad kan du have i nærheden af det?

Når du skal have opsat et hegn, hjælper vi altså glad og gerne med både levering og opsætning – alt efter dine behov.

 

Forskellige typer af hegn til haven

Hegn kan omkranse det meste af ens have, og derfor er hegn til haven også en vigtig beslutning, der tilligemed kan gælde mange år ud i fremtiden.

Måske er dine tanker angående et hegn til haven mere praktisk end æstetisk støttet. Du vil måske sørge for at afgrænse haven for din nye hund eller kat, eller også vil du måske sørge for, at der ikke kommer ubudne gæster udefra.

Begge to er gode grunde til at få et hegn – men hvad end grunden er, så overvej også, hvordan det skal se ud. Et hegn i god kvalitet kan nemlig stå i mange år, så derfor bliver de fleste glade for et flot hegn også.

Her hjælper vi dig gerne med råd til typen af hegn og den givne farve. Den rigtige havelåge kan hertil også gøre en stor forskel for helhedsindtrykket.

Et hegn, som Thomsen's har bygget

Opsætning af hegn om vinteren og efteråret

Thomsens er parat til at opføre træterrasse eller reparere hegn og udføre andet tømrerarbejde i både efteråret og vintermånederne, og vi sikrer, at dit projekt bliver færdiggjort i højeste kvalitet. 

Thomsen’s garanterer en autoriseret opsætning af hegn

Thomsen’s er medlem af Dansk Byggeri. Det betyder, at vores arbejde overholder gældende regler, og at vores kunder er omfattet af en garantiordning.

Du kan altså roligt lave en aftale med os uden nogen former for bekymringer. Vi kvalitetstjekker nemlig vores arbejde i første omgang – og skulle der mod forventning opstå problemer, udbedrer vi manglen med det samme.

 

Hegn i Nordsjælland

Skal vi være din hjælper til opsætning af hegn i Nordsjælland? Vores erfaring tæller blandt andre Charlottenlund, Gentofte, København, Lyngby og Lyngby-Taarbæk, så passer du ind her?

Vi hjælper dig med al form for havearbejde – lige fra rådgivning henover hækkeklipning og hele vejen frem til kloakarbejde og tømrerarbejde. Kontakt os på telefon 40 60 70 80 eller i kontaktformularen ude i siden.Kontakt os idag


 

 

 

 

 

 

Cvr: 3731 7969 | Sitemap
Top