Terrasse

Terrasse


Lad Thomsen’s bygge din ny træterrasse

Drømmer du om en ny og flot træterrasse, så du kan sidde ude og nyde de lange sommeraftener med familien eller vennerne? ­– Så er du kommet til det rette sted. Hos Thomsen’s er det dig, som drømmer det – og os der bygger det.

Kontakt os på telefon 40 60 70 80, eller benyt vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud på en ny træterrasse. Vores erfarne og professionelle tømrere er altid behjælpelige med gode råd og inspiration, så du ender med den perfekte træterrasse til din have.

Thomsen's har bygget en ny flot træterrasse

Træterrasser i mange former og sorter

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til træterrasser. Derfor kan det hurtigt blive lidt af en jungle at navigere rundt i det store udvalg af muligheder. Skal din ny træterrasse være i flere niveauer, med eller uden rækværk og hvilken træsort klarer sig egentlig bedst igennem den danske vinter?

Idefasen er ofte præget af mange spørgsmål – derfor står branchens skarpest hoveder og dygtigste hænder også klar i kulissen, når du har brug for rådgivning om din ny træterrasse.

 

Terrasse mønstre til din have 

En terrasse af træ er i sig selv en måde at løfte din haves præsentation på. Udover at være et oplagt samlingspunkt for familien, venner og naboer, skaber det æstetiske udtryk af en smuk og unik træterrasse en behagelig atmosfære, som man har lyst til at opholde sig i. Hos Thomsen’s er vi eksperter i at udføre specielle og skønne terrasse, som forbløffer gang på gang. 

 

Vi kan løfte din terrasse fra det pæne og lidt kedelige til det ekstraordinære og fortryllende, som ikke blot vil forbløffe dine gæster, men også vil give dig en daglig wow-effekt. Det er ofte de små detaljer, som får de mest unikke terrasser til at stå frem. Det gælder derfor om at være detaljeorienteret og nøje, når du designer og planlægger en ny træterrasse. 

 

Detaljer, som kan give din terrasse et eksklusivt look: 

 • Mønstre og felter:
  Det er oplagt at tilføje specielle og unikke mønstre i designet af din nye terrasse. Det skaber en behagelig æstetisk præsentation. 
 • Trin og trapper:
  Ved at tilføje trappegange kan du binde terrassen sammen med huset og haven, og på den måde skabe en rød tråd gennem hele grunden.

 • Bålsted:
  Du kan inkludere et muligt bålsted i dit design af en ny terrasse for et ekstra hyggeligt samlingspunkt til grillaftener.
 • Buede kanter og former: 
  Når du arbejder udenfor, er man ikke underlagt at tage samme praktiske hensyn, som man typisk er indendørs. Her er der større mulighed for at tænke i kreative former og designs. 

 

Mulighederne for at personliggøre din træterrasse er uendelig. Det er kun din egen fantasi, som sætter grænserne, når du arbejder med Thomsen’s som din fortrolige samarbejdspartner. 

 

Dét skal du overveje som fremtidig træterrasse-ejer

Som fremtidig træterrasse-ejer er der flere ting, som du skal være opmærksom, før du sætter den endelige underskrift på en købsaftale.

En ny træterrasse er en faktisk og visuel tilbygning af dit hus – derfor bliver dit valg af træsort også nødt til at spille harmonisk sammen med husets facade.

Det er dog ikke kun valg af træsort, som er essentiel i det sammenhæng. For at træterrassen kan komplementere husets eksisterende arkitektur, skal der tages højde for:

 • Placeringen i haven eller ved huset
 • Størrelsen på træterrassen
 • Niveauet på din ny træterrasse
 • Med eller uden mønster
 • Hvilken træbehandling ønsker du

Unikt for Thomsen’s er, at vi har mere end 45 års erfaring i anlægsbranchen. Det betyder, at vi som ingen andre har syn for samspillet mellem din nye træterrasse og den øvrige haves udformning. Hos os får du altså et produkt, som er udformet af specialister på tværs af tømrerbranchen og anlægsbranchen. Vi er din anlægsgartner i Nordsjælland.

Hos Thomsen’s er du altid i sikre hænder fra start til slut i processen. Vi er nemlig medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti på, at vores arbejde overholder gældende regler og standarder på området.

Ring for et uforpligtende tilbud på din ny træterrasse

Uanset om du allerede har udformet den perfekte træterrasse i hovedet, eller stadig er i idefasen, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 40 60 70 80, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din drømme-træterrasse.


Vi kører ud til opgaver for både private og erhverv i København, Lyngby-Taarbæk, Lyngby, Charlottenlund, Gentofte og resten af Sjælland – giv os et kald og så finder vi en løsning som passer dig.

Vidste du at vi også laver:

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Ofte stillede spørgsmål om terrasse

Hvor lang tid tager det at bygge en terrasse?

Byggetiden afhænger af terrassens størrelse, kompleksitet og vejrmæssige forhold. Mindre terrasser kan typisk færdiggøres på et par dage, mens større projekter kan tage flere uger.

 

Hvordan vedligeholder jeg min terrasse?

Vedligeholdelse afhænger af terrassens materiale. Træterrasser kræver regelmæssig vedligeholdelse som maling eller pletbehandling, mens fliseterrasser er lettere at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse.

 

Hvordan vælger jeg det rigtige materiale?

Valget af materiale afhænger af dine præferencer, budget og klimaforhold. Overvej fordele og ulemper ved forskellige materialer som træ, fliser og sten og vælg det materiale, der bedst passer til dine behov.

 

Kan I hjælpe med at designe min terrasse?

Absolut! Vores erfarne team kan hjælpe med at designe din terrasse i overensstemmelse med dine ønsker og behov. Vi lytter til dine ideer og kommer med forslag og løsninger, der passer til din stil og budget.Galleri Terrasser

Få et uforpligtende tilbud


 

 

 

 

 

Cvr: 3731 7969 | Sitemap
Top