Kvalitets tømrer til private og erhverv

En alsidig tømrer


Vi, hos Thomsen’s udfører stort set alle former for tømrer - og snedkerarbejde. Ønsker du at udnytte din eksisterende plads mere optimalt? Eller er der brug for en udvidelse af boligen? Hvad enten du står over for det ene eller det andet, kan vores tømrer hjælpe dig med den rette løsning. Vi arbejder inden for såvel nybyggeri som renovering. Vi har adresse i Charlottenlund, men vores tømrer har hjulpet mange mennesker i både København, Lyngby-Taarbæk, Gentofte og resten af Sjælland.

Af de opgaver vi udfører kan nævnes:

  • Hegn
  • Træterrasser
  • Garager, carporte og skure
  • Drivhuse og udestuer
  • Tilbygninger og ombygninger

 

Tømrer i Gentofte, Lyngby, Lyngby-Taarbæk og Charlottenlund 

 

Fokus på godt håndværk og gode materialer

Når du vælger at samarbejde med vores tømrer, kan du være sikker på, at vi udelukkende bygger i de bedste materialer. På den måde sikrer vi, at du får en løsning, som holder i mange år frem. Derudover følger vores tømrer alle bygningsregler, samt udfører kvalitetshåndværk lige efter bogen. Vores mange år i byggebranchen har givet os stærke kompetencer inden for vores felt, og derfor påtager vi os også gerne hovedentrepriser, hvor vi stiller høje krav til vores underleverandører.

 

Kontakt din lokale tømrer

Hvis du går rundt med byggetanker, om det skulle være det ene eller det andet, er du velkommen til at kontakte vores tømrer på telefon 40 60 70 80. Vi besvarer gerne spørgsmål, såfremt du skulle have dette. Du er også velkommen til at kigge forbi os i Charlottenlund, tæt på Gentofte, hvorfra vi kører ud til tømrer og snedkeropgaver i store dele af København og videre til Lyngby og Lyngby-Taarbæk.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket betyder, at vores arbejde overholder gældende regler, samt at vores kunder er omfattet af en garantiordning.

 Inspiration

Få et uforpligtende tilbud


 

 

 

 

 

Cvr: 3731 7969 | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Sitemap
Top
--------------------------------------------------->