Kloakmester i Gentofte, Charlottenlund og Lyngby

Kloakservice i København og omegn


Skal du bruge en autoriseret kloakmester, som er i stand til at arbejde med alt indenfor kloakservice i København og i særdeleshed i Gentofte? I så fald er du landet det helt rigtige sted. Thomsen’s er det helt ideelle sted at få hjælp til mange slags kloakservice. Det er uanset om du skal have hjælp til gulvafløb, TV-inspektion eller gravearbejde. Vores medarbejdere kan udføre alle former for kloak ved byggeri og anlæg. Vi hører til i Gentofte og udfører arbejde af din kloak, uanset om du bor i Gentofte, København eller Lyngby & Lyngby-Taarbæk. Som din lokale kloakmester i Gentofte og omegn står vi altid klar til at rykke ud.

Kontakt os på 45 40 60 70 80 eller kontor@thomsens.dk – eller skriv til os i kontaktformularen, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

 

Alt i kloakservice i København og omegn

 

 Som din kloakmester i Gentofte udfører vi kloakservice i hele København og omegn

Søg råd hos din kloakmester i Gentofte

Vores dygtige kloakmester tilbyder ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav til din kloak, så du får klarhed om, hvordan dine behov dækkes på den korrekte måde. Vi tilbyder også at filme din kloakledning og at give et skøn på levetiden af disse. Vi ser også på, om der er problemer med fald eller brud på ledningerne.

Du kan med andre ord bruge os som din højre hånd, du kan rådføre dig med – og samtidig kan du være sikker på, at vi har den fornødne viden.

Gennem årene har vi udført adskillige opgaver inden for kloakarbejde for både private og erhverv. Vores løsninger tager altid afsæt i kundens behov, så vi på bedste vis kan levere et tilfredsstillende resultat. En god dialog er vejen frem til den optimale løsning. Derfor vægter vi altid at have personlige samtaler. Kontakt os på tlf. 40 60 70 80 og fortæl os om dine ønsker i forhold til kloakservice. Din kloakmester i Gentofte kan løse stort som småt inden for kloak – alt afhængigt af dit behov.

 

Kvalitetsbevidst kloakservice i København

Mange kloakeringer er etableret samtidigt med, at huset eller ejendommen er opført. Af gode grunde kan man ikke visuelt se efter sin kloak og rør selv. Derfor er der rigtig mange, som glemmer, at disse også skal serviceres, vedligeholdes og til tider udskiftes. Vi er til her for netop at hjælpe dig med blandt dét og meget andet kloakservice i København.

Hos Thomsen’s kan du sætte din lid til, at vi leverer kvalitetsbevidst kloakservice i København – og på hele Sjælland. Vores kloakmester udfører autoriserede kloakservice for både private og erhverv uanset størrelsen af opgaven. Vi tilbyder alt i kloak, hvad end det er oprensning af en sandfangsbrønd eller en nyetablering af kloaksystemer.

 

Rotter i kloakken – det klarer din kloakmester i Gentofte også

Har du problemer med rotter i din kloak, tilbyder vi rådgivning og montering af rottespærre efter behov. Med en rottespærre spærrer du for en eventuel indgang af rotter – samtidig med at spildevandet fra dit hjem eller virksomhed stadig kan strømme ud. På den måde undgår du ubehagelige og uforudsete besøg af rotter i din ejendom. Vi tilbyder derudover serviceaftaler, hvor vi med jævne mellemrum rykker ud og tjekker, at rottespærren virker, som den skal. På den måde kan du være sikker på, at rottespærren bliver ved med at virke i mange år efter monteringen i din kloak.

Thomsen’s er medlem af Dansk Byggeri. Det betyder, at vores arbejde overholder gældende regler, og at vores kunder er omfattet af en garantiordning. Det er med andre ord din garanti for, at din kloakmester i Gentofte har kvalitet og kundeservice i fokus.

 

Tilstandsrapport af din kloak

Står du og skal købe et hus, har du sikkert en tilstandsrapport på huset. Hvad der ofte mangler i sådan en tilstandsrapport er en redegørelsen af tilstanden i kloaksystemet. Ønsker du derfor at få undersøgt kloaksystemet før du køber et hus, kan du også få hjælp til dette hos din kloakmester i Gentofte.

Med en tilstandsrapport af kloakken i dit kommende hus kan du undgå mange unødige besværligheder. Hvis det viser sig, at der findes et problem i kloakken kan du nemlig slippe for at fumle med ansvar, forsikringer, og at haven skal graves op kort efter, at I flyttet ind.

 

Kontakt os i dag

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din kloak, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 60 70 80. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket betyder, at vores arbejde overholder gældende regler, og at vores kunder er omfattet af en garantiordning. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi har base i Charlottenlund med mange kunder i Gentofte med deres kloak, ligesom at vi har mange opgaver i København, Lyngby og Lyngby-Taarbæk.

Du kan altid regne med din kloakmester i Gentofte – uanset om du har brug for kloakservice i København, Lyngby, Lyngby-Taarbæk eller på hele resten af Sjælland. Ring os op og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave.Få et uforpligtende tilbud


 

 

 

 

 

Cvr: 3731 7969 | Sitemap
Top