Professionel rådgivning fra vores havearkitekter


Skal vores havearkitekter kigge på dine havemuligheder? Vores havearkitekter har mange års erfaring med anlægsarbejde af haver i byer som Charlottenlund, Gentofte, København, Lyngby og Lyngby-Taarbæk.

 

Lad vores havearkitekter hjælpe dig

Hos Thomsen’s ved vi, hvor vigtigt det er at komme godt i gang, når haven skal anlægges. Der skal tænkes på hvordan man anlægger sine terrasser i forhold til solen, samt overveje plantesammensætningen i forhold til jordtype og de klimatiske forhold. Vi står til rådighed med vores havearkitekters brede vifte af viden inden for faget, så du får det mest optimale resultat i forbindelse med anlægsarbejdet. 

 

Et godt samarbejde

Vi kan tilbyde dig professionel hjælp og vejledning. Et samarbejde starter typisk med et besøg hos dig, hvor vores havearkitekter ser på mulighederne og drøfter dine ønsker og behov. Hvad enten du overvejer et spejlbassin, beplantningsbede, at få lavet en hyggekrog, eller noget helt andet, kan vi hjælpe dig med at gøre din have til noget helt særligt. Vores havearkitekter kan varetage lidt af hvert, og kommer gerne med løsningsforslag, som du forhåbentlig vil benytte dig af og glæde dig over. 

 

Vores havearkitekter står klar

I et samarbejde med vores havearkitekter er du med i hele processen lige fra ide til skitsering og helt frem til det endelige anlægsarbejde. Vi udarbejder gerne en skitse med forslag til belægninger og planter, samtidig med vi prissætter de forskellige elementer, så du har noget konkret at forholde dig til.

Med rådgivning fra vores havearkitekter, kan du få den have som du har drømt om.  

 

Lyder det interessant?

Med vores havearkitekter er det kun fantasien der sætter grænser for udformningen af din have og hvis du synes, at det lyder interessant, er du velkommen til at ringe til os på telefon 40 60 70 80.

Vi er beliggende i Charlottenlund, og vores havearkitekter har hjulpet til i adskillige haver i både Gentofte, København og Lyngby og Lyngby-Taarbæk.

 

Havearkitekter i Lyngby, Lyngby-Taarbæk, Gentofte og Charlottenlund

Vores havearkitekter har hjulpet mange haveejere i Charlottenlund, Gentofte, Lyngby og Lyngby-TaarbækFå et uforpligtende tilbud


Cvr: 3731 7969 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top
--------------------------------------------------->