Anlæg

Den rigtige rådgivning


Hos Thomsen’s ved vi, hvor vigtigt det er at komme godt i gang, når haven skal anlægges. Der skal tænkes på hvordan man anlægger sine terrasser i forhold til solen, samt overveje plantesammensætningen i forhold til jordtype og de klimatiske forhold. Vi står til rådighed med vores brede vifte af viden inden for faget, så du får det mest optimale resultat i forbindelse med haveanlægget.

 

Et godt samarbejde

Vi kan tilbyde dig professionel hjælp og vejledning. Et samarbejde starter typisk med et besøg hos dig, hvor vi ser på mulighederne og drøfter dine ønsker og behov. Hvad enten du overvejer et spejlbassin, beplantningsbede, at få lavet en hyggekrog, eller noget helt andet, kan vi hjælpe dig med at gøre din have til noget helt særligt. Vi kan varetage lidt af hvert, og kommer gerne med løsningsforslag, som du forhåbentlig vil benytte dig af og glæde dig over.

Vi kan udarbejde en skitse med forslag til belægninger og planter, samt prissætte de forskellige elementer, så du har noget konkret at forholde dig til. Desuden kan vi tilbyde dig et samarbejde med en havearkitekt, hvis behovet er til dette.

 

Lyder det interessant?

Hvis du synes, at det lyder interessant, er du velkommen til at ringe til os på telefon 40 60 70 80. Vi er beliggende i Charlottenlund, men har hjulpet til i adskillige haver i både København og resten af Sjælland.Kontakt os i dag


Cvr: 3731 7969 | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top
--------------------------------------------------->