Anlæg

Anlæg af have fra A til Z


Skal du have anlagt din nye drømmehave, så er Thomsens det sikre valg. Vores kompetente og erfarne team af havearkitekter står klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Uagtet om du ønsker en ny anlagt have til dit nybyggeri, eller du har en eksisterende have, som trænger til den helt store omvæltning, så er vi hos Thomsens klar til jobbet.

Vi tilbyder anlæg af have i Nordsjælland og har stor erfaring med anlægsarbejde i Charlottenlund, Gentofte, København og Lyngby. Skulle din by ikke stå på listen, så giv os et kald 40 60 70 80, og vi finder en løsning, som passer dig.

Lad os anlægge din have

Vores dygtige hold af havearkitekter og gartnere elsker at få jord under neglene. Vi er med dig i hele anlægsprocessen af din have, fra den første stregtegning til den sidste staude er plantet og vandet.

Du vil altid få en fast havearkitekt tilknyttet netop dit projekt. Det garanterer en tæt, tryg og kontinuerlig dialog, så misforståelser minimeres, og resultatet bliver, som du ønsker det. I sparringen med vores havearkitekt, som er fyldt med gode ideer og originale løsninger, vil I komme frem til den perfekte plan for https://thomsens.dk/anlaeg/ny-anlaeg-af-haver.

 

Thomsen's tilbyder anlæg af have i Nordsjælland

 

Du tænker det, vi anlægger det

Hvad enten du ønsker en ny terrasse i flere niveauer, en stensætning, som kræver råstyrke og et øje for æstetik, så klarer vi jobbet. Vi har et team af gartnere med grønne fingre, som har erfaring med anlægning af både større og mindre haver i Nordsjælland.

Når vi anlægger din have, tager vi altid udgangspunkt i det eksisterende layout og de omkringliggende omgivelser. For at dit haveanlæg kan fremstå harmonisk, er det nødt til at spille sammen med husets facade. Derfor benytter vi os altid af en holistisk tilgang, når vi designer og anlægger din have.

 

Haveservice til din nye have

Når vi har anlagt din nye have med bede, buske og blomster, vil vi hellere end gerne være behjælpelig med at vedligeholde den, så den altid står skarpt. Vores dygtige og kvalitetsbevidste gartnere kommer gerne sommer og vinter med saks og rive, for at sikre at din have ser præsentable ud uanset årstid.

Udover regelmæssig haveservice tilbyder vi en lang række andre services i forbindelse med anlægning af have. For at nævne nogle få:

Den gamle kliche med, at kun fantasien sætter grænser, holder stik, når du vælger at få Thomsens til at anlægge din have. Har du nogle specielle ønsker til dit fremtidige haveanlæg, så kontakt os i dag, og i fællesskab ser vi på mulighederne for at opfylde dine drømmer og ønsker.

Vi tilbyder anlæg af have fra A til Z

 

Hvorfor skal vi anlægge din have?

Vores mere end 45 år i branchen er din garanti for høj kvalitet og god service. Vores dygtige konsulenter står altid klar med gode professionelle løsninger, som passer til alle behov. Det gælder alt fra ny anlægning af græsplænen, totalentrepriser eller blot opretning af nedsunkne fliser.

Det forpligter, at kunne bryste sig af at være blandt Storkøbenhavns dygtigste, når det gælder om, at gøre dine ønsker til virkelighed. Vi kan stå for etablering af alle former for grønne anlæg, lige fra den private have til domicilejendomme, offentlige bygninger og pladser.

Thomsen’s er medlem af Dansk Byggeri. Det betyder, at vores arbejde overholder gældende regler, og at vores kunder er omfattet af en garantiordning.

 

Få et tilbud på anlæg af have i Nordsjælland

Når du bestiller en konsultation hos Thomsen, er det kun fantasien, der sætter grænser for udformningen af din have. Hvis du synes, et tilbud lyder interessant, er du velkommen til at ringe til os på telefon 40 60 70 80.

Vi er beliggende i Charlottenlund, men vores havearkitekter har hjulpet til i adskillige haver i både Gentofte, København og Lyngby-Taarbæk.Inspiration

Få et uforpligtende tilbud


Cvr: 3731 7969 | Sitemap
Top