Professionel rådgivning fra vores havearkitekter


Skal din have stå knivskarpt? Få hjælp fra vores havearkitekter i Nordsjælland 

Skal vores kompetente havearkitekter kigge på dine havemuligheder? Vores havearkitekter har mange års erfaring med anlægsarbejde af haver i byer som Charlottenlund, Gentofte, København og Lyngby-Taarbæk.

Ønsker du inspiration og rådgivning til anlæg af have i Nordsjælland, så kontakt os i dag på 40 60 70 80, og får et uforpligtende tilbud på din drømmehave.

Havearkitekter i Lyngby, Lyngby-Taarbæk, Gentofte og Charlottenlund

Vores havearkitekter har hjulpet mange haveejere i Charlottenlund, Gentofte, Lyngby og Lyngby-Taarbæk

Lad vores havearkitekter hjælpe dig

Hos Thomsens ved vi, hvor vigtigt det er at komme godt i gang, når haven skal anlægges. Der skal tænkes på, hvordan man anlægger sine terrasser i forhold til solen, samt overveje planternes sammensætning i forhold til jordtype og de klimatiske forhold. Vi står til rådighed med vores havearkitekters brede vifte af viden inden for faget, så du får det mest optimale resultat i forbindelse med anlægsarbejdet.

Et sæt friske øjne kan gøre underværker, når man føler sig låst i designprocessen af sin nye drømmehave. Vi har erfaring med, at vores en-til-en sparring kan være lige netop det, som får processen tilbage på sporet.

 

Din havearkitekt i Nordsjælland

Vi kan tilbyde dig professionel hjælp og vejledning. Et samarbejde starter typisk med et besøg hos dig, hvor vores havearkitekter ser på mulighederne og drøfter dine ønsker og behov.

Hvad enten du overvejer et spejlbassin, beplantningsbede, at få lavet en hyggekrog eller noget helt andet, kan vi hjælpe dig med at gøre din have til noget helt særligt. Vores havearkitekter kan varetage lidt af hvert og kommer gerne med løsningsforslag.

Kombinationen af vores knowhow og håndelag blandet med dine ønsker og behov er grobunden for, at kreative ideer kan spire frit. Vi sætter altid en dyd i, at dialogen er åben, ærlig og gennemsigtig – og så er vi aldrig bange for at udfordre vores kunder med skæve, originale og personlige havedesigns.

Vores havearkitekter hjælper dig med at gøre dine havedrømme til virkelighed

Thomsen's hjælper dig at gøre din drømmehave til virkelighed

Vores havearkitekter står klar

I et samarbejde med vores havearkitekter er du med i hele processen lige fra idé til skitsering og helt frem til det endelige anlægsarbejde. Vi udarbejder gerne en skitse med forslag til belægninger og planter samtidig med, at vi prissætter de forskellige elementer, så du har noget konkret at forholde dig til.

Med rådgivning fra vores havearkitekter kan du få den have, som du altid har drømt om. Eller måske den have, du ikke vidste, du havde i drømmene før nu. Vores dygtige team har erfaring med blandt andet.

 

Høst frugterne af vores ekspertise

Haven er en udstykning af din bolig, og for mange danskere er haven deres andet hjem i sommermånederne. Hvem drømmer ikke om at nyde en kølig aften sammen med familie og venner i sit eget orangeri? Eller hvad med en smuk terrasse i flere niveauer, hvor man kan slænge sig i solens stråler til lyden af rislende vand fra en fontæne?

Indgår du et samarbejde med Thomsens om anlæggelsen af din have, kommer du til at høste frugterne af flere årtiers erfaring inden for anlægsgartneri og havearkitektur. Vi elsker, hvad vi laver, og det smitter af på vores arbejde. Vi benytter os altid af en holistisk tilgang, når vi anlægger din drømmehave, fordi havens dele skal spille sammen, så det kan gå op i en højere enhed.

Thomsen's er din havearkitekt i Nordsjælland

 

Prisen på havearkitekt i København

Prisen på det enkelte haveprojekt varierer fra opgave til opgave. Faktorer som havens størrelse, valget af sten til terrasse, beplantning og andre elementer som drivhus eller pavillon spiller alle sammen ind i den endelige pris.

Pris og kvalitet hænger unægteligt sammen, men vi oplever dog, at vores kunder finder vores priser på en havearkitekt rimelige, fordi vi altid leverer en løsning af den bedste kvalitet. Ønsker du at vide mere om vores priser, kan du altid kontakte os, og få en af vores havearkitekter til at komme med et uforpligtende tilbud på din næste drømmehave.

Lyder det interessant?

Med vores havearkitekter er det kun fantasien, der sætter grænser for udformningen af din have, og hvis du synes, det lyder interessant, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 60 70 80.

Vi er beliggende i Charlottenlund, og vores havearkitekter har hjulpet til i adskillige haver i både Gentofte, København og Lyngby-Taarbæk.

 Få et uforpligtende tilbud


Cvr: 3731 7969 | Sitemap
Top