Drømmehave: Før din idé til virkelighed

Få din drømmehave


Det er et hyggeligt projekt at dagdrømme om din drømmehave. Hvordan skal den indrettes? Hvilke planter skal der være i den? Skal der være havemøbler? Eller måske et hegn til haven? Mulighederne er uendelige, når man drømmer, men hvorfor afholde dem til drømmene? Hos Thomsens anlægsgartner kan vi hjælpe dine drømme med at blive til virkelighed – i hvert fald hvis de handler om at anlægge en ny have.

Hvis I allerede nu har gjort jer tanker om, hvordan jeres drømmehave ser ud, kan I ringe til os på tlf. 40 60 70 80 for en uforpligtende samtale om jeres tanker, drømme og idéer til den kommende have – så hjælper vi.

Planlægning, design og udførsel

Din have er dit fristed og din personlige oase. Det er derfor ganske forståeligt, at du giver dig tid til at forestille dig, hvordan din nye have mon kan se ud og planlægger alle de måder, hvorpå du kan indrette den med blomster, planter, havemøbler og andre personlige detaljer.

Når du har fået dine ideer og ønsker nogenlunde på plads, kan du begynde at overveje og tage kontakt til en anlægsgartner. Hos Thomsen’s hjælper vi med hele den proces, der indgår i nyanlæg af haver. Vi hjælper med at komme visualiseringen af din drømmehave til livs ved at være med hele vejen lige fra planlægningen til at designe og udføre den.

Få hjælp af en anlægsgartner

Hos Thomsen’s har vi mere end 45 års erfaring med alle opgaver indenfor anlæg og haveservice. Vores dygtige team består både af anlægsgartnere og tømrere, hvilket betyder, at vi med høj sandsynlighed kan hjælpe dig med at realisere din nye drømmehave, uanset hvor stort projektet måtte være.

Udover at have en kyndig forståelse for de grønne områder i haven, har vi også stor erfaring med belægninger, mure, hegn, terrasse og andre elementer i haven, som kan have indflydelse på både komfort og det visuelle.

Vi yder blandt andet professionel hjælp til følgende:

Hvad end din drømmehave indebærer, kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig med at realisere den!

Thomsens er din anlægsgartner i Nordsjælland

Det er nemt at drømme sig væk i lækre havemøbler, flotte planter og smukke brolægninger. Når det kommer til stykket, kan det dog være svært at bestemme sig for hvilke elementer, der skal indgå i din drømmehave, hvordan de skal placeres, og hvorvidt det overhovedet kan lade sig gøre. Hos Thomsen’s fungerer vi med glæde som din fortrolige sparringspartner, der rådgiver og vejleder hele vejen igennem projektet, så du er sikker på at få en professionel vurdering af dine ideer.

Hvis du allerede nu har tanker og ideer til, hvordan din drømmehave ser ud, er du mere end velkommen til at gribe telefonen og ringe på tlf. 40 60 70 80. Vi tager gerne en snak om dine tanker – og giver dig gerne et realistisk og uforpligtende prisoverslag på den optimale løsning. Thomsens er din lokale anlægsgartner i Nordsjælland, som hjælper dig til at få din drømmehave.Kontakt os idag


 

 

 

 

 

 

Cvr: 3731 7969 | Sitemap
Top