Terrasse

Terrasse


Lad Thomsen’s bygge din ny træterrasse

Drømmer du om en ny og flot træterrasse, så du kan sidde ude og nyde de lange sommeraftener med familien eller vennerne? ­– Så er du kommet til det rette sted. Hos Thomsen’s er det dig, som drømmer det – og os der bygger det.

Kontakt os på telefon 40 60 70 80, eller benyt vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud på en ny træterrasse. Vores erfarne og professionelle tømrere er altid behjælpelige med gode råd og inspiration, så du ender med den perfekte træterrasse til din have.

Thomsen's har bygget en ny flot træterrasse

Træterrasser i mange former og sorter

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til træterrasser. Derfor kan det hurtigt blive lidt af en jungle at navigere rundt i det store udvalg af muligheder. Skal din ny træterrasse være i flere niveauer, med eller uden rækværk og hvilken træsort klarer sig egentlig bedst igennem den danske vinter?

Idefasen er ofte præget af mange spørgsmål – derfor står branchens skarpest hoveder og dygtigste hænder også klar i kulissen, når du har brug for rådgivning om din ny træterrasse.

Dét skal du overveje som fremtidig træterrasse-ejer

Som fremtidig træterrasse-ejer er der flere ting, som du skal være opmærksom, før du sætter den endelige underskrift på en købsaftale.

En ny træterrasse er en faktisk og visuel tilbygning af dit hus – derfor bliver dit valg af træsort også nødt til at spille harmonisk sammen med husets facade.

Det er dog ikke kun valg af træsort, som er essentiel i det sammenhæng. For at træterrassen kan komplementere husets eksisterende arkitektur, skal der tages højde for:

  • Placeringen i haven eller ved huset
  • Størrelsen på træterrassen
  • Niveauet på din ny træterrasse
  • Med eller uden mønster
  • Hvilken træbehandling ønsker du

Unikt for Thomsen’s er, at vi har mere end 45 års erfaring i anlægsbranchen. Det betyder, at vi som ingen andre har syn for samspillet mellem din nye træterrasse og den øvrige haves udformning. Hos os får du altså et produkt, som er udformet af specialister på tværs af tømrerbranchen og anlægsbranchen.

Hos Thomsen’s er du altid i sikre hænder fra start til slut i processen. Vi er nemlig medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti på, at vores arbejde overholder gældende regler og standarder på området.

Ring for et uforpligtende tilbud på din ny træterrasse

Uanset om du allerede har udformet den perfekte træterrasse i hovedet, eller stadig er i idefasen, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 40 60 70 80, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din drømme-træterrasse.


Vi kører ud til opgaver for både private og erhverv i København, Lyngby-Taarbæk, Lyngby, Charlottenlund, Gentofte og resten af Sjælland – giv os et kald og så finder vi en løsning som passer dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.Galleri Terrasser

Få et uforpligtende tilbud


 

 

 

 

 

Cvr: 3731 7969 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top