Støttemur af kampesten

Kampesten


Kampesten til haven 

Særligt de graciøse kampesten er et anvendelige materiale, som vi kan anbefale til belægninger og støttemure, hvis du ønsker en æstetisk tilføjelse til din have, der vil være en fryd for øjet. Kampesten er utilhuggede sten af 100% naturmateriale, som oftest er udgjort af granit eller gnejs. De store sten kommer i smukke organiske former, som ikke kræver vedligeholdelse. Det betyder, at stenene med tiden vil få patina, som kan tilfører både støttemurer og brolægninger et charmerende udtryk, der understreger en landlig romantik. På den måde får du en utrolig smuk tilføjelse til din have, som du ikke behøver at bruge tid på at rense og vedligeholde. 

 

Kampesten er både utroligt flotte som pynt, da deres store omrids skaber blikfang, men de er også utroligt nyttige til at anlægge støttemure. Støttemure benyttes til at holde jord, grus og andet materiale tilbage ved skråninger, og her er kampesten særligt anvendelige grundet deres solide og høje vægt. Kampestenene vil på den måde holde jorden fra at skride sammen, og vil samtidig tilføje en charmerende krog i din for- eller baghave. Hos Thomsen’s har vores dygtige anlægsgartnere stor erfaring indenfor brug af kampesten som både æstetisk og praktisk inklusion af brolægning, og vi vil med glæde hjælpe dig til at finde den løsning, der passer perfekt til din have. 

Du er altid velkommen til at kontakte for en uforpligtende snak med vores anlægsgartner. Vi kan kontaktes på tlf. 40 60 70 80 eller via kontaktformularen.Kontakt os idag


 

 

 

 

 

 

Cvr: 3731 7969 | Sitemap
Top