Træfældning og beskæring af træer

Beskæring & træfældning til konkurrencedygtige priser


Hos Thomsen’s i Charlottenlund arbejder vi inden for alle traditionelle former for beskæring af træer og buske. Vi står klar til at hjælpe dig, som har besvær med selv at skulle stå for din træfældning. Vores mange års erfaring inden for området gør os i stand til, at yde den bedst mulige service i forbindelse med træfældning eller beskæring af træer. Kombinationen af vores faglige kompetencer og det rigtige udstyr, munder ud i et resultat, du bliver tilfreds med. Desuden kan vi også hjælpe med ind- og nedskæring af hække, samt bortkørsel af haveaffaldet. Vi har mange års erfaring med alt fra beskæring af træer til træfældning fra opgaver i byer som Charlottenlund, Gentofte, København. Lyngby og Lyngby-Taarbæk, vi er derfor den rette til opgaven.

 

Træfældning i Lyngby-Taarbæk, Charlottenlund, Lyngby og Gentofte

 

Beskæring af træer med fokus på sikkerhed

Som professionelle tager vi sikkerheden i vores fag meget alvorligt. Når det kommer til træfældning og beskæring af træer er der mange forholdsregler der skal overholdes, for at bevare sikkerheden når arbejdet udføres. Arbejdstilsynet har nogle retningslinjer for træfældning og beskæring af træer, som blandt andet indebærer, at de ansatte har en oplæring i sikkerhed og arbejdsmetoder. Vi udfører træfældningen med faglært arbejdskraft, under hensynstagende til gældende lovgivning og sikkerhed.

 

En opgave for professionelle

Vi har gennem mange år opbygget den ekspertise der skal til for at levere både effektive og flotte resultater, og der er mange ting der skal tages højde for, når det kommer til beskæring af træer. Hvornår skal de beskæres? Hvor ofte bør man gøre det? Hvordan bør opgaven gribes an? Vi har den nødvendige viden og ekspertise, og sørger for, at både træfældning og -beskæring bliver udført lige efter bogen. På den måde får du det bedste resultat og kan nyde dine træer i haven uden at skulle bekymre dig om hverken træfældning eller beskæring af træer. 

  

Kontakt os for beskæring af træer

Leger du med tanken om at beskære eller fjerne dine træer i haven? Så kan vi med garanti hjælpe dig. Vi tager os gerne af træfældning såvel som ned- og beskæring af træer hos dig.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 40 60 70 80, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi har gennem mange års erfaring klaret beskæring af træer for både private og erhverv i København, Lyngby-Taarbæk, Lyngby, Charlottenlund & Gentofte, men rykker også gerne ud på resten af Sjælland.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 Beskæring af træer i Gentofte, Lyngby, Charlottenlund og Lyngby-TaarbækFå et uforpligtende tilbud


Cvr: 3731 7969 | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Sitemap
Top
--------------------------------------------------->