Haveservice | Anlægs- og havearbejde

Haveservice i Nordsjælland med grønne fingre


Leder du efter haveservice i Nordsjælland og omegn? Så vil vi hos Thomsens meget gerne hjælpe dig! Vi kan nemlig hjælpe dig med det uoverskuelige haveprojekt, hækken der trænger til en klipning eller haven, der trænger til en kærlig hånd. Vi er et professionelt gartnerteam fra Charlottenlund med grønne fingre, fordi vores passion for haveservice er så stor. Mangler du derfor haveservice i Nordsjælland, er vi de rette at spørge.

 

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

 

Anlægs- og haveservice i Nordsjælland

Har du en plan for din have, eller skal vi hjælpe dig med planlægningen? Vores team af anlægs- og havearbejdere i Nordsjælland er klar til at udføre dit haveprojekt præcis, som du ønsker det.

Når vi udfører anlægs- og haveservice, er dine ønsker i fokus, men vi giver naturligvis gerne professionelle råd til planlægningen og undervejs i forløbet. På den måde kan vi sammen komme frem til den anlægs- og haveservice, som du ønsker.

Tillid og tryghed i din have

Vi gør en dyd ud af at være omhyggelige omkring ethvert projekt. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved, at vi ordner din have, og derfor sætter vores gartnere sig grundigt ind i dine ønsker, tanker og behov, før projektet tager afsæt.

Hvad end du skal have lagt nye trapper, opsat havehegn, forfrisket bedet eller blot trænger til generel anlægs- og haveservice, sørger vi for at holde en god dialog under hele projektet.

Vi har bred viden på området og lang praktisk erfaring, som vi gerne deler ud af. Vi kan fx fortælle dig mere om vores tidligere projekter med haveservice. Altid med fokus på, at du opnår dit mål med haven.

 

De praktiske detaljer i vores haveservice

Hvad koster vores forskellige typer haveservice, og hvornår på dagen tilbyder vi dem? Det har vi lavet en endnu mere udførlig liste over med andre relevante detaljer under fanen profil, som du kan komme til her. I oversigten kan du også læse om vores genbrugs- og miljøafgift foruden omkostninger på spule- og servicevogne, som vi har lagt åbent frem.

Vi har lagt meget energi i at udlægge vores ydelser overskueligt, så du kan orientere dig i, hvad du kan forvente af os og vores haveservice. På den måde undgår vi, at du bliver overrasket over mystiske ekstraudgifter. Gennemskueligheden hænger i høj grad sammen med den tillid, som vi ønsker, du har til os.

 

Lad os ordne din have i Nordsjælland

Står du med ubesvarede spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan give din have et nyt liv? Så er du velkommen til at kontakte os på 40 60 70 80.

Vi er beliggende i Charlottenlund, men begrænser os ikke hertil. Vi tilbyder anlægs- og haveservice i hele Nordsjælland samt Københavnsområdet. Kort sagt, vi er din anlægsgartner i Nordsjælland.

Nedenfor kan du finde inspiration til dit næste projekt, og se hvad vi blandt andet kan hjælpe dig med.



Få et uforpligtende tilbud


Cvr: 3731 7969 | Sitemap
Top