Haveservice | Anlægs- og havearbejde

Haveservice med grønne fingre


Står du over for et uoverskueligt haveprojekt? Eller trænger haven blot til en kærlig hånd? Så kan vi hos Thomsen’s hjælpe dig! Vi er et professionelt gartnerteam, hvis dag altid ender med grønne fingre. Vores passion for havearbejde er stor, og derfor er vi omhyggelige omkring hvert et projekt vi påbegynder. Vi er beliggende i Charlottenlund, og har taget hånd om anlægs- og havearbejde i København, Gentofte, Lyngby, Lyngby-Taarbæk og Sjælland generelt.

 

Vi kan hjælpe dig med bl.a.

  • Anlæg af haver
  • Havearbejde
  • Brolægning
  • Og meget mere

 

Anlægs- og havearbejde

Har du en grundliggende ide for din have eller skal vi hjælpe dig? Det er helt op til dig. Vores team af anlægs- og havearbejdere er klar til at udføre dit haveprojekt præcis som du ønsker det. Når vi udfører anlægs- og havearbejde er det dine ønsker der er i fokus, og vi kommer gerne med professionelle fagråd i planlægningen og undervejs. På den måde kan vi sammen komme frem til det anlægs- og havearbejde som du ønsker. 

 

Tillid og tryghed

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved, at vi ordner din have. Derfor sætter vores gartnere sig grundigt ind i, hvilke ønsker, tanker og behov du har for din have. Hvad end du skal have lagt nye trapper, havehegn, opfrisket bedet eller bare trænger til anlægs- og havearbejde generelt, sørger vi for at holde en god dialog under hele projektet. Vi har en stor viden på området, og deler gerne ud af vores erfaring fra tidligere projekter, såfremt du skulle have brug for det.

 

Lad os ordne din have

Skulle du stå med ubesvarede spørgsmål eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan give din have nyt liv? Så er du mere end velkommen til at gribe telefonen og ringe på 40 60 70 80.

Vi er beliggende i Charlottenlund, men begrænser os ikke hertil, vi tilbyder nemlig anlægs- og havearbejde i byer lige fra Gentofte og København til Lyngby og Lyngby-Taarbæk, kort sagt dækker vi det meste af Sjælland.

Nedenfor kan du finde inspiration til dit næste projekt.Få et uforpligtende tilbud


Cvr: 3731 7969 | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Sitemap
Top
--------------------------------------------------->