Haveservice | Anlægs- og havearbejde

Haveservice i Nordsjælland med grønne fingre


Leder du efter haveservice i Nordsjælland og omegn? Så vil vi hos Thomsen’s rigtig gerne hjælpe dig! Vi kan nemlig hjælpe dig med det uoverskuelige haveprojekt, hækken der trænger til en klipning, og haven der trænger til en kærlig hånd. Vi er et professionelt gartnerteam fra Charlottenlund, hvis dag altid slutter med grønne fingre, fordi vores passion for haveservice er så stor – mangler du derfor haveservice i Nordsjælland, er vi de rette at spørge.

 

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

 

Anlægs- og haveservice i Nordsjælland

Har du en grundlæggende idé for din have, eller skal vi hjælpe dig? Det er helt op til dig. Vores team af anlægs- og havearbejdere er klar til at udføre dit haveprojekt præcis, som du ønsker det.

Når vi udfører anlægs- og haveservice, er det dine ønsker, der er i fokus – men vi giver naturligvis gerne professionelle råd i planlægningen og undervejs i forløbet. På den måde kan vi sammen komme frem til den anlægs- og haveservice i Nordsjælland, som du ønsker.

 

Tillid og tryghed i din have

Vi gør en dyd ud af at være omhyggelige omkring ethvert projekt, vi påbegynder. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved, at vi ordner din have. Derfor sætter vores gartnere sig grundigt ind i, hvilke ønsker, tanker og behov du har for din have.

Hvad end du skal have lagt nye trapper, opsat havehegn, forfrisket bedet eller bare trænger til generel anlægs- og haveservice, sørger vi for at holde en god dialog under hele projektet.

Vi har nemlig stor viden på området og en hel del praktisk erfaring, som vi gerne deler ud af. Vi kan fx fortælle dig mere om vores tidligere projekter i Nordsjælland med haveservice. Altid med fokus på, at du opnår dit mål med haven.

 

Priser for haveservice i Nordsjælland

Herunder finder du en liste over vores timepriser. Vi udbyder mange forskellige typer af haveservice i Nordsjælland – og som du kan se, har vi derfor adskillige kyndige kolleger til at hjælpe dig med lige nøjagtig den haveservice, du står og mangler hjælp til.

 

  • (Priser i parentes er inklusive moms)
  • Anlægsgartnermester kr. 485,- (606,25)
  • Anlægsgartner faglært kr. 385,- (481,25)
  • Anlægsgartner ufaglært kr. 355,- (443,75)
  • Topkapper kr. 415,- (518,75)
  • Tømrermester kr. 545,- (681,25)
  • Tømrersvend kr. 485,- (606,25)
  • Kloakmester kr. 545,- (681,25)
  • Rørlægger 420,- (525,-)
  • Elevtimer 250,- (312,50)

 

Weekend og helligdagstillæg er 100 % oveni timepriserne.
Timeprisen beregnes pr. påbegyndte halve time – minimum én time.


Tiden beregnes, fra vi kører fra virksomheden, og indtil vi er retur igen.

 

De praktiske detaljer i vores haveservice

Hvad koster vores forskellige typer haveservice, og hvornår på dagen tilbyder vi dem? Det har vi lavet en endnu mere udførlig liste over med andre relevante detaljer under fanen profil, som du kan komme til her. I oversigten kan du fx også læse om vores genbrugs- og miljøafgift foruden omkostninger på spule- og servicevogn, som vi har lagt åbent frem.

Vi har lagt meget energi i at udlægge vores ydelser overskueligt, så du kan orientere dig i, hvad du kan forvente af os og vores haveservice. På den måde undgår vi nemlig, at du bagefter bliver overrasket over mystiske ekstraudgifter eller lignende. Det hænger i høj grad sammen med den tillid, vi ønsker, du har til os.

 

Lad os ordne din have i Nordsjælland

Står du med ubesvarede spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan give din have nyt liv? Så er du mere end velkommen til at gribe telefonen og ringe på 40 60 70 80.

Vi er beliggende i Charlottenlund, men begrænser os ikke hertil – vi tilbyder anlægs- og haveservice i hele Nordsjælland og har praktisk erfaring med byer fra København til Lyngby-Taarbæk, samt Gentofte og Lyngby. Kort sagt, vi er din anlægsgartner i Nordsjælland.

Nedenfor kan du finde inspiration til dit næste projekt, og se hvad vi blandt andet kan hjælpe dig med.Få et uforpligtende tilbud


Cvr: 3731 7969 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top